Trabzonsporlu yıldız Marek Hamsik'in babasından kazandıkları şampiyonluk hakkında flaş açıklamalar!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik'in babası kazandıkları şampiyonluk ve oğlunun sergilediği performans hakkında konuştu.

06.05.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-10:07)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor karşılaşmasında aldığı 2-2'lik galibiyetle birlikte şampiyonluğunu ilan etmeyi başarmıştı.

Bordo mavili ekipte transferiyle büyük ses getiren dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik, kazanılan şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olmayı başarmıştı.

Marek Hamsik'in babası Richard Hamsik, Slovak basınına oğlunun Trabzonspor'da kazandığı şampiyonluk ve sergilediği performans hakkında konuştu. Hamsik, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Mesut ve Pjanic gibi isimler varken...'

Kulübe bir şey veremeyeceğini yazanlar olmuştu. Ancak Marek'in bu kesimleri ikna etmesi ve hala üst düzey bir futbolcu olduğunu ispatlaması uzun sürmedi. Takımda lider bir rol üstlendi, hocanın sahadaki eli oldu. Onun etrafında inşa edilecek bir takımın şampiyonluğa yürüyeceği planı vardı ve bunu hep birlikte başardılar. Mesut Özil ve Miralem Pjanic gibi büyük isimler de Türkiye'ye geldi ama hiçbiri Marek gibi bir performans sergileyemedi.

'Trabzon'da kalmak istiyor!'

Marek dünya futbolunun karakterlerinden birisi. Aynı zamanda da alçakgönüllü ve nazik bir kişilik. Kendisine Napoli'yi anımsatan Trabzon'a çabuk uyum sağladı. Taraftarla arasında güçlü bir ilişki oluştu. Marek'in dövmesini ve kardan adam heykelini bile yaptılar. Napoli'de kıyısından döndüğü şampiyonluğu kazanarak daha önce yaşamadığı lig şampiyonluğunu da tattı. Trabzon gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve bu yüzden Marek takımda kalmak istiyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal