Marsilya Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen | Marsilya Feyenoord youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş maçı olan Marsilya Feyenoord karşılaşmasının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Maçın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Marsilya Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen, Marsilya Feyenoord youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırmayı sürdürüyor. Maç özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

05.05.2022-23:26 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-23:26) Marsilya Feyenoord maç özeti ve golleri izle Exxen | Marsilya Feyenoord  youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Konferans Ligi’nde finale çıkacak takımlar bu gece sonunda netleşecek. İlk maçta 3-2’lik mükemmel bir mücadele sunan Marsilya ile Feyenoord finale yükselmek için Fransa’da kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Cengiz Ünder’li Marsilya’nın mı yoksa Orkun Kökçü’lü Feyenoord’un mu Konferans Ligi finaline yükseleceği sorusu Türk futbol severlerin de gündeminde yer alıyor.

Marsilya Feyenoord maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş maçında Marsilya ile Feyenoord 5 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 22.00’de Velodrome Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakika canlı yayınla Exxen ekranlarında olacak. Marsilya Feyenoord maçında İtalyan hakem Marco Di Bello düdük çalacak.

Marsilya Feyenoord

Marsilya’nın Feyenoord karşısında tur biletini alması için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Feyenoord ise her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda finale yükselen taraf olacak. Tek farklı Marsilya galibiyeti ise maçı uzatmalara sonrasında ise penaltılara taşıyacak.

Marsilya Feyenoord muhtemel ilk 11’ler:

Marsilya: Mandanda; Rongier, Saliba, Peres Petroni, Kolasinac; Guendouzi, Kamara, Gueye; Harit, Bakambu, Payet

Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Hendriks, Malacia; Kokcu, Aursnes, Hendrix; Nelson, Dessers, Sinisterra

Marsilya Feyenoord maç özeti için maç sonrasında Exxen’in Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal