Rangers Leipzig maç özeti ve golleri izle TV8,5 Exxen | Rangers Leipzig youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Rangers Leipzig maçında kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Maçın özetini izlemek isteyenler ise internet üzerinden Rangers Leipzig maç özeti ve golleri izle TV8,5 Exxen, Rangers Leipzig youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini süratle araştırmaya devam ediyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

05.05.2022-23:22 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-23:22) Rangers Leipzig maç özeti ve golleri izle TV8,5 Exxen | Rangers Leipzig youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi’nde futbol severleri gerginlik seviyesi yüksek ve bol pozisyonlu bir Rangers Leipzig karşılaşması bekliyor. İlk maçta çıkan 1-0’lık sonuçla birlikte avantajlı olan taraf Leipzig olurken, Rangers ise finale yükselmek için rakibine göre daha dezavantajlı konumda bulunuyor. İskoçya’da oynanacak olan rövanş maçının nasıl sona ereceği ise futbol severlerin yanıtını merakla beklediği sorular arasında yer alıyor.

Rangers Leipzig maçı ne zaman?

Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşması olan Rangers Leipzig maçı bugün saat 22.00’de İskoçya’nın Ibrox Stadyumu’nda oynanacak. Kritik 90 dakika TV8,5’da canlı olarak yayınlanacak. Rangers Leipzig maçında Portekizli hakem Artur Soares Dias düdük çalacak.

Rangers Leipzig

Rangers’ın Leipzig karşısında finale yükselmesi için en az 2 farklı galip gelmesi gerekiyor. Ev sahibinin tek farklı kazanması durumunda maç uzatmalara ardından da penaltı atışlarına gidecek. Konuk Leipzig ise maçtan mağlup ayrılmaması durumunda finale çıkacak takım olacak.

Rangers Leipzig muhtemel ilk 11’ler:

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Kamara, Lundstram, Jack; Aribo, Sakala, Kent

Leipzig: Gulacsi; Mukiele, Klostermann, Gvardiol; Henrichs, Laimer, Adams, Angelino; Olmo; Nkunku, Silva

Rangers Leipzig maçını canlı olarak TV8,5 kanalından, özetini ise Exxen’in Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal