Trabzonsporlu Yıldız Abdülkadir Parmak Takıma Veda Etti!

Trabzonspor'da sezon başından bu yana istediği kadar forma şansı bulamayan yıldız futbolcu sosyal medya hesabı üzerinden takıma veda etti.

07.01.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-12:11)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geldiği günden bu yana yeteri kadar forma şansı bulamayan ve gözden düşen Abdülkadir Parmak takımdan ayrılacağını resmen açıkladı.

Abdülkadir Parmak

ABÜLKADİR PARMAK'TAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' Sayın Hocam Abdullah Avcı ile almış olduğumuz ortak birk arar çerçevesinde, sezon sonuna kadar 61 numaralı formamdan ayrılıyorum. Şampiyonluk yarışında kulübüme ve takım arkadaşarıma gönülenden başarılar dilerim. Bu kısa ayrılık sonrasında çok daha güçlü ve kulübüme çok daha faydalı olacak şekilde geri döneceğim. ' ifadelerine yer vererek bordo mavili taraftarlara seslendi.

TRABZONSPOR FORMASIYLA PERFORMANSI

Abdülkadir Parmak, Trabzonspor formasıyla toplamda 104 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca bordo mavili formayla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanma başarısını göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal