07.01.2022-09:54 (Son Güncelleme:07.01.2022-11:05)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te transferde hareketli günler yaşanıyor. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de kısa bir süre içerisinde başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosuna yapcağı hamlelerle güçlendirmek istiyor.



2

Orta saha için yerli bir oyuncu transfer etmek isteyen Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, gözünü Trabzonspor'un 27 yaşındaki yıldızına dikti.



3

Fatih Karagümrük yönetimi Teknik Direktör Volkan Demirel'in isteği üzerine Trabzonsporlu yıldız Abülkadir Parmak için bordo mavili kulüp ile görüşmelere başladı.



4

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Trabzonspor yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Abdülkadir Parmak'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edebilmek için teklifini yaptı.



5

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geldiği günden beri forma şansı bulmakta bir hayli zorlanan hatta kısa bir dönem kadro dışı bırakılan başarılı oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına bordo mavili ekibin sıcak baktığı öğrenildi.



6

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel'in Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak ile bizzat bir görüşme gerçekleştirerek başarılı oyuncuyu Karagümrük forması giymeye ikna ettiği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak'ın Fatih Karagümrük'e sezon sonuna kadar kiralık transferi için son olarak Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kararı beklenirken, tecrübeli teknik adamın kısa bir süre içerisinde bu transfer onay vermesi bekleniyor.



8

Abdülkadir Parmak, Trabzonspor formasıyla toplamda 104 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca bordo mavili formayla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanma başarısını göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR