06.01.2022-17:44 (Son Güncelleme:02.02.2022-16:40)


1

Fenerbahçe'den Watford'a transfer olan Ozan Tufan sarı lacivertli takıma geri döndü.



2

Süper Lig devlerinden sezon başında Fenerbahçe'den, Watford'a transfer olan Ozan Tufan ile ilgili çok kritik gelişmeler yaşanıyor.



3

Fenerbahçe'den ayrılan ve İngiltere'nin yolunu tutan futbolcu adada umduğunu bir türlü bulamadı.



4

Futbolcunun bu nedenle Fenerbahçe'ye geri döneceği aktarılmıştı. Fenerbahçe'ye geri dönmesi gündemde olan yıldız futbolcu, sarı lacivertli takıma geri geldi.



5

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Ozan Tufan, sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla büyük ses getirmişti. Kanaryada gösterdiği futbolla büyük beğeni alan futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Milli futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den İngiliz ekibine kiralık olarak gitmişti. Fakat, Watford'da bir türlü istediği futbolu ortaya koyamadı.



6

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Ozan Tufan'ın oynadığı bölgede Louza, Sissoko, Etebo, Cleverly Kucka ve Gosling forma terletiyor. Orta saha bölgesinde yaşanan bu bolluk nedeniyle Premier Lig ekibi, Ozan Tufan'ı gözden çıkarmış durumda.



7

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig takımlarından Watford'a kiralanan Ozan Tufan yeniden Fenerbahçe'ye döndü. Futbolcunun son alınan bilgilere göre İstanbul'a geldiği öğrenildi.



8

İsmail Kartal'ın orta sahaya takviye yapmak istediği Ozan Tufan'ı bizzat arayarak geri çağırdığı aktarıldı. Yıldız futbolcunun Watford ile yaptığı 'kümede kalınması halinde bonservisinin alınacağı' maddesi de geçerliliği korumuş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR