06.01.2022-17:24 (Son Güncelleme:02.02.2022-17:49)


1

Forma Şansını İyi Değerlendirdi!

Forma Şansını İyi Değerlendirdi!

Beşiktaş'ta bu sezon istenildiği kadar verimli geçmese de Serdar Saatçi açısından oldukça önemli geçiyor. Futbolcu yeni sezonda takımda yaşanan sakatlıklar ve diğer talihsizliklerden dolayı forma şansına kavuştu. Kendisine gelen forma şansını iyi değerlendiren futbolcu, karşılaşmalarda oldukça etkili bir performans ortaya koymayı başardı.



2

Transferde Dikkat Çeken İsim Oldu!

Transferde Dikkat Çeken İsim Oldu!

Stoperde oynadığı futbolla güven veren futbolcu, oynadığı futbolla önemli takımlarında transfer radarına girdi. Gerek yurt içinden gerek yurt dışından pek çok takımın yakından ilgilendiği futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin yaşanması bekleniyor. 18 yaşındaki Serdar Saatçi bu anlamda gerek Beşiktaşlı taraftarların gerek diğer taraftarların büyük ilgiyle takip ettiği bir futbolcu oldu.



3

Futbolcunun Hayatı

Futbolcunun Hayatı

14 Şubat 2003 doğumlu olan Serdar Saatçi, futbola ilk olarak Bayrampaşa takımının altyapısında başladı. Ardından Beşiktaş altyapısına gitti. Beşiktaş altyapısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu, Beşiktaş'ın tüm alt yaş kategorilerinde forma giydi. Ardından 2020'de Beşiktaş'ın A takımına yükselmeyi başardı. Futbolcu Beşiktaş'ın A takımında oynamasının yanı sıra, Türkiye alt yaş kategorilerinde de forma terletmektedir. Kendisi şuan Türkiye U21 takımının güncel milli futbolcusudur. Futbolcu son dönemlerde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmiştir.



4

Hangi Takımlarda Oynadı?

Hangi Takımlarda Oynadı?

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçi kariyeri boyunca Bayrampaşa ve Beşiktaş formasını terletmiştir. Şimdi ise Türkiye U21 takımında oynamaktadır.



5

Hangi Mevkide Oynuyor?

Hangi Mevkide Oynuyor?

Futbolcu stoper olarak görev almaktadır.



6

Kaç Yaşındadır?

Kaç Yaşındadır?

Genç yetenek 14 Şubat 2003 doğumludur. Yani 18 yaşındadır.



7

Başarıları Nedir?

Başarıları Nedir?

Beşiktaşlı Serdar Saatçi, Beşiktaş ile 1 kez Türkiye Kupası 1 kez Süper Kupa ve 1 kez Süper Lig'i kazanma başarısında bulundur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR