06.01.2022-16:50 (Son Güncelleme:06.01.2022-17:05)


1

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Serdar Saatçi ile ilgili çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Futbolcuyla İtalyan ekibi Sampdoria'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş son olarak Süper Kupa zaferiyle büyük moral buldu. İkinci devre öncesi kazandığı Süper Kupa ile büyük moral takımda sıcak gelişmeler devam ediyor. Siyah beyazlılardan gelen son bilgilere göre takımda yoğun bir transfer hareketliliği yaşanıyor.



3

Takıma katılacak futbolcular kadar takımdan ayrılacak futbolcularında yoğun gündem olduğu takımda, genç yıldız Serdar Saatçi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla büyük alkış alan genç yetenek Serdar Saatçi'ye sürpriz talip çıktı. Serdar Saatçi ile İtalyan ekibi Sampdoria'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Bu sezon siyah beyazlılarda gösterdiği performansla büyük alkış alan 18 yaşındaki genç yıldız Serdar Saatçi transferde gözde isimlerden birisi haline geldi. Genç futbolcu ile son gelen bilgilere göre İtalyan ekibi Sampdoria'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



5

Güncel piayasa değeri 750 bin euro olan futbolcu büyük gelecek vaat ediyor. İtalyan ekibinin futbolcu için 2 milyon euro önerdiği aktarıldı.



6

2003 doğumlu olan futbolcu, kariyerine Bayrampaşa altyapısında başladı sonraki durağı ise Beşiktaş altyapısı oldu. Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş A takımına yükselen 18 yaşındaki genç yıldız bu sezon forma terlettiği karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Futbolcu, Türkiye'nin alt yaş kategorilerinde de forma terletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR