06.01.2022-16:31 (Son Güncelleme:06.01.2022-16:31)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de lige verilen arada başlayacak olan ara transfer döneminde oldukça hareketli günler yaşanıyor. Fenerbahçe bu sezon lig ve Avrupa'da büyük hayal kırıklığı yaratırken sarı lacivertlilere tepki her geçen gün giderek artıyor.



2

Süper Lig'e verilen devre arasında sezon başında kadroya katılan ve sık sık eleştiri oklarının hedefine gelen golcü oyuncu Serdar Dursun için sürpriz bir talip ortaya çıktı.



3

Almanya Bundesliga 2'de Darmstadt'da gol krallığı yaşamasının ardından sezon başında bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun Süper Lig'e verilen devre arasında takımdan ayrılabilir.



4

Fenerbahçeli Serdar Dursun için İtalya Serie A ekiplerinden Venezia talip oldu. İtalyan kulübünün yetkililerinin Serdar Dursun transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı öğrenildi.



5

Venezia'nın Serdar Dursun transferi için Fenerbahçe'ye 2.5 milyon euroluk bonservis ücreti önerdiği, sarı lacivertli ekibin ise bu rakamı yükseltmek için pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.



6

Ayrıca 30 yaşındaki golcü oyuncu Serdar Dursun ile menajeri aracılığı ile bir görüşmede bulunan İtalyan ekibi Venezia'nın yetkililerinin Serdar'ı transferi için ikna ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR