06.01.2022-15:28 (Son Güncelleme:06.01.2022-17:08)


1

Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Ghrorghe Hagi, son dönemde adı Galatasaray ile anılan Rangers formaısnı terleten oğlu Ianis Hagi'nin transferiyle ilgili konuştu.



2

Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Gherghe Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin transferiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Rumen efsane futbolcu yaptığı açıklamada, İskoç takımı Rangers'ın Ianis'i kadrosunda tutmak istediğini aktardı.



3

Son zamanlarda çıkan söylentilere rağmen Rangers'ın Ianis için yeni kontrat hazırlığında olduğunu belirtti.



4

Son yaptığı açıklamada Gheorghe Hagi, 'İyiydi. Ailecek birlikte olmak iyi hissettirdi. Bir haftaya yakın kaldık. İyi görünüyor, motive görünüyor. Güvenilir bir kaynaktan duyduğum şekilde Rangers, sözleşmesini uzatmak istiyor. Durum burada basında yazıldığı gibi değil. Çok iyi oynadı, harika bir yıl geçirdi ve bu durum, orada takdir ediliyor. Edindiğim bilgilere göre sözleşme yenilemek istiyorlar' ifadelerine yer verdi.



5

23 yaşındaki Rumen sağ kanat Ianis Hagi, oynadığı futbolla Galatasaray'ın yoğun bir şekilde gündeminde yer almıştı.



6

Ana mevki olarak sağ kanat pozisyonunda oynayan futbolcu, on numara ve sol kanat pozisyonlarında da rahatlıkla görev alabiliyor. 23 yaşındaki futbolcu Ianis Hagi, Glasgow Rangers'ın, İskoçya şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Bu anlamda genç yetenek transferde gözde futbolculardan biri haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR