06.01.2022-14:57 (Son Güncelleme:06.01.2022-15:14)


1

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emre Kılınç ile İstanbul ekibi Kasımpaşa ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda takıma katılacak futbolcuların yanı sıra takımdan yollanacak futbolcular büyük gündem taşıyor. Bu anlamda Galatasaray'da takımdan yollanması beklenen futbolculardan birisi de Emre Kılınç olarak göze çarpıyor.



3

Sivasspor'dan büyük umutlarla transfer edilen futbolcu bir türlü beklenen performansı gösteremedi. Özellikle bu sezon forma şansı bulmakta oldukça zorlanan futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor.



4

Takımdan gönderilmesine kesin gözle bakılan futbolcuyla İstanbul ekibi Kasımpaşa'nın yoğun bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. İstanbul ekibinin futbolcunun transferi için Galatasaray'a ve futbolcuyla sıcak temaslara başladığı öğrenildi.



5

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcusu Emre Kılınç için transfer işlemlerine başladı. Futbolcu ve Galatasaray'la gelişmelerin olumlu sürdüğü takımda kısa süre içerisinde Emre Kılınç'ın İstanbul ekibine transfer olması bekleniyor.



6

2020 yaz transfer döneminde Sivasspor'da gösterdiği başarılı performansla Galatasaray'a transfer olan Emre Kılınç, sarı kırmızılılarda beklentilerin çok altında kaldı. Galatasaray'da beklentilerin altında kalan futbolcunun İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya transfer olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR