06.01.2022-14:13 (Son Güncelleme:06.01.2022-14:32)


1

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un, Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Semih Kaya ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve futbolcunun transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi.



2

Çaykur Rizespor'un, Yeni Malatyaspor formasını terleten Semih Kaya ile önemli ölçüde anlaştığı belirtildi.



3

Çaykur Rizespor'da sezonun ilk yarısı beklentilerin altında geçerken takımda ikinci devreye daha etkili bir şekilde girebilmek adına transfer çalışmaları büyük hız kazandı. Bu anlamda transferde kollar sıvanırken, defansa çok sürpriz bir isim gündeme geldi. Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor formasını terleten Semih Kaya'yı gözüne kestirdi.



4

Karadeniz ekibinin, Yeni Malatyaspor formasını terleten tecrübeli savunmacı Semih Kaya ve takımına transfer teklifinde bulundu. Semih Kaya'nın da bu transfer oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Kariyerinde Galatasaray, Sparta Prag ve Yeni Malatyaspor takımları bulunan Semih Kaya, Y. Malatyaspor'da sezonun ilk yarısında 18 karşılaşmada forma terletti.



6

Stoper oyuncu Galatasaray ve Yeni Malatya'da, Karadeniz ekibi Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalışmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR