Trabzonsporlu Vitor Hugo, 2010-2011 yılının şampiyonluğu hakkında söyledikleriyle gündem yarattı

Trabzonspor'un başarılı stoperi Vitor Hugo, Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları şampiyonluk, yaptıkları kutlamalar ve 2010-2011 sezonunda şampiyon olduklarını yaşananların ise skandal olduğunu söyledi.

04.05.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-15:08)

Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo, bu sezon Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olmuştu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı iddia edilen yıldız futbolcu tahmin edilenden çok kısa bir süre içerisinde sahalara geri dönmüştü.

Yaşadıkları şampiyonluk ile ilgili olarak UOL Esporte'ye konuşan 30 yaşındaki tecrübeli isim Vitor Hugo, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Vitor Hugo, açıklamalarında ;

'Yaşanan skandal nedeniyle...'

2010/2011 sezonunda Trabzonspor ikinci sırada yer aldı ancak yaşanan skandal nedeniyle kulüp bu şampiyonluğunu 8. şampiyonluk olarak kabul ediyor. Bizde o yüzden 8. şampiyonluğumuz olarak bu kupayı söylüyoruz.


'Kutlamalarımız kıyaslanamaz bile'

Şampiyonluk için yaptığımız kutlamalar tarif edilemezdi. Kusursuz ve çok harika bir şampiyonluk oldu. Bu başarıyı hak ettik. Hiçbir şey cumartesi gecesi yaşanan kutlamalarla kıyaslanamaz. Stadyum adeta yıkıldı. Taraftarlar zemini bastı ve bizi kucağında taşıdı. Çılgınca anlar yaşadık. Sokaklarda verdikleri parti de etkileyiciydi. Kesinlikle hafızamda sonsuza kadar kalacaklar.

'Rekor sürede iyileştim!'

İlk sakatlandığımda tahminler, gelecek sezona kadar sahalara geri dönemeyeceğimdi. Tedavim için bir süre Brezilya'ya döndüm. Tanrıya şükürler olsun ki rekor sürede iyileştim. Sezonun son bölümünde takım arkadaşlarıma yardımcı olabildim. Bu süreçte bana destek olan aileme, arkadaşlarıma, doktorlarıma ve fizyoterapistlerime teşekkür ediyorum.

Vitor Hugo'nun Trabzonspor kariyeri

Trabzonspor'un 30 yaşındaki Brezilyalı stoperi Vitor Hugo, 3.2 milyon euroluk bonservis ücretiyle birlikte Brezilya ekibi Palmeiras'dan transfer edilmişti. Bu sezon toplamda 32 karşılaşmada süre alan Vitor Hugo, bu karşılaşmalarda toplamda 2 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal