Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ın abisi Fenerbahçeli Altay Bayındir ile bir problemi olmadığını açıkladı!

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın ağabeyi ve menajeri olan Necdet Çakır, Uğurcan'ın şu anki tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

02.04.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-10:32)

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda adım adım şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor'da kuşkusuz sezona damga vuran isimlerin başında kaptan Uğurcan Çakır geliyor.

Sezona damga vurmayı başardı

Genç kaleci altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da A takıma yükselmeyi başarmış ve sergilediği muhteşem performansla kendine hayran bırakmıştı.

Uğurcan Çakır'ın ağabeyi ve menajeri olan Necdet Çakır, kardeşinin özel olarak yaptığı çalışmalar, Trabzonspor'daki geleceği ve Altay Bayındır ile arasında sorun olduğu gibi konularda A Spor Radyo'da yayınlanan Spor Trafiği progrmanına açıklamalarda bulundu. Necdet Çakır, yaptığı açıklamalarda ;

Trabzonspor Uğurcan Çakır

' İstanbul'dan özel bir antrenör getirdi'

Uğurcan'ın İstanbul'dan getirdiği bir özel antrenörü var. Onunla beraber kulüpte yaptığı antrenmanların dışında ekstra çalışmalar yapıyor. Uğurcan özel hayatına, erken uyumaya, erken kalkmaya dikkat ediyor. Motivasyona çok önem veren bir isim. Bireysel olarak çok fazla ekstra çalışmaları var.

'Şu anki tek hedefi şampiyonluk'

Uğurcan'ın Trabzonspor'da kaptan olması, milli takımda görev yapması çok büyük gurur. Uğurcan'ın şu anki tek hedefi Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak. Trabzonspor'daki misyonunu tamamlayınca da eğer olursa Avrupa'ya gitmek istiyor. Eğer olmazsa Trabzonspor gibi büyük bir camiaya hizmet etmeye devam edecek.

'Altay Bayındır ile iyi arkadaşlar'

Milli takım seviyesine gelmiş iki oyuncunun ay yıldız özelinde birbiriyle anlaşamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Uğurcan ve Altay birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. Aralarında tatlı bir forma rekabeti var. Önemli olan milli takımın başarısı için ter dökebilmek. Onlar da çok profesyonel ve bunun farkında. İyi iki arkadaşlar, aralarında medyada bahsedilenler gibi bir sıkıntı yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal