25.10.2021-18:47 (Son Güncelleme:25.10.2021-18:47)


1

Bir süredir hakkında transfer söylentileri çıkan Trabzonspor'un ve A Milli Futbol Takımımızın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'dan transfer iddialarına yanıt geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili bir çok Avrupa kulübünün transfer etmek istediği yönündeki iddialar gündemi bir süredir meşgul ediyordu.



3

Özellikle Fransa Ligi'nden birçok kulübün Trabzonspor ve A Milli Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istediği bilinirken genç kaleciden hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt geldi.



4

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılarak Avrupa'ya transfer olacağı konuşulan Uğurcan Çakır hakkında çıkan bu iddialar hakkında konuştu.



5

Trabzonspor ve A Milli Futbol Takımı'nın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili olarak ;



6

' Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Gelecek sezon Trabzonspor'la Şampiyonlar Ligi'nde oynadıktan sonra daha yüksek bir bonservis ücretine gidebilirim. ' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR