25.10.2021-17:50 (Son Güncelleme:25.10.2021-17:50)


1

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen yıldız futbolcu Bruma, sezon başında Süper Lig devinden aldığı teklifi açıkladı.



2

Portekizli yıldız Bruma, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan sezon başında transfer teklifi aldığını itiraf etti. Ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Sporting Lizbon karşılaşması ile ilgili konuşan Bruma, karşılaşma ile ilgili yaptığı yorumlarla siyah beyazlı taraftarları bir hayli kızdırdı.



3

Bruma : PSV'de amacımız şampiyon olmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Bunun için gerekli tüm şartlara sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bence Şampiyonlar Ligi'nde olmayı hak ediyorduk. Amacımız Şampiyonlar Ligi'nde olmaktı ama olmadı.



4

Bruma : Beşiktaş'ın bir teklifi oldu ve başka teklifler de vardı. Ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı, ne oldu, bilmiyorum. Ben PSV'ye odaklanmış durumdayım. Ayrılma konusunda çok istekli değildim. İşimi yapıyorum ve önüme gelecekleri bekliyorum.



5

Bruma : Sporting'in Beşiktaş ile oynadığı maçı izledim. Sporting iyi iş çıkardı, daha farklı da kazanabilirlerdi. İyi bir takım, harika hocaları var ve çok iyi durumdalar. Umarım böyle devam ederler, onları izlemeyi seviyorum.



6

Bruma : Belki gelecekte bir gün Sporting'e geri dönebilirim, her şey olabilir. Bu sezon çok gol atmak, asistler yapmak ve takımın kazanmasına yardım etmek istiyorum. Şampiyon olmak ilk hedefim. Sonra Portekiz Milli Takımı'na dönmeyi diliyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR