25.10.2021-17:23 (Son Güncelleme:25.10.2021-17:54)


1

Süper Lig devlerinden daha önce Fenerbahçe ve Eskişehirspor formalarını terleten Kamerunlu futbolcu Herin Bienvenu Fenerbahçe'ye geldiği dönem dikkat çeken isimlerden birisi haline gelmişti.



2

Futbolcu, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ülkemizde Eskişehirspor'un da formasını terletmişti. Kamerunlu futbolcuyla ilgili sürpriz haberler geliyor.



3

Eski Fenerbahçeli futbolcu Henri Bienvenu futbol kariyerini şimdilerde Fransa'da sürdürüyor. 33 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Fransa 7. lig düzeyindeki Regional 2'de Rosieres takımının formasını terletiyor.



4

Henri Bienvenu, 2011 sezonunda 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Young Boys'tan Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmişti. Fenerbahçe'de beklentileri bir türlü karşılayamayan Kamerunlu futbolcu Henri Bienvenu, Ocak 2013'te İspanyol ekibi Real Zaragoza'ya kiralanmış ve 2013-14 sezonu öncesi de Eskişehirspor'a transferi gerçekleşmişti.



5

Kamerunlu futbolcu Fenerbahçe'de oynadığı dönemde 1 kez Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti. Kamerunlu forvet Fenerbahçe'nin, Young Boys ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Fenerbahçe'ye attığı gol ile dikkatleri üzerine çekmişti.



6

Sonraki sezon Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmişti. Fenerbahçe'den Eskişehirspor, Troyes ardından Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Orooba'ya giden futbolcu şimdilerde Fransa 7. Ligi'nde top koşturuyor. Kamerunlu futbolcu Henri Bienvenu, Fenerbahçe döneminde zaman zaman kaçırdığı gol pozisyonlarıyla gerek Fenerbahçe takımında gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun tepkiler görmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR