25.10.2021-16:56 (Son Güncelleme:07.07.2022-16:41)


1

Mario Balotelli

Mario Balotelli

1-) Mario Balotelli ( Adana Demirspor ) : Bu sezon Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli, FIFA 22 oyununda 79 şut reytingi ile birlikte en iyi şut çeken oyuncu olarak yer alıyor.



2

Ryan Babel

Ryan Babel

2-) Ryan Babel ( Galatasaray ) : Süper Lig'de Kasımpaşa, Beşiktaş formaları giymesinin ardından son olarak Galatasaray'a transfer olan Hollandalı yıldız Ryan Babel, FIFA 22 oyununda Süper Lig'de en iyi şut çeken 2. isim olarak dikkat çekiyor. Ryan Babel'in FIFA 22'de şut reytingi 78.



3

Edin Visca

Edin Visca

3-) Edin Visca ( Medipol Başakşehir ) : Ülkemizde senelerdir Medipol Başakşehir forması giyen ve takımında kaptanlık görevini üstlenen Bosna Hersekli yıldız Edin Visca, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da FIFA 22 oyununda Süper Lig'de en iyi şut çeken isimler arasında yer alıyor. Edin Visca'nın FIFA 22'de şut reytingi 77.



4

Anastasios Bakasetas

Anastasios Bakasetas

4-) Anastasios Bakasetas ( Trabzonspor ) : Geçtiğimiz sezonu Alanyaspor'da geçirmesinin ardından Karadeniz ekibi Trabzonspor'a transfer olan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla adeta fırtına gibi esiyor. Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ın FIFA 22'de şut reytingi 77 olarak açıklandı. Anastasios Bakasetas, FIFA 22 oyununda Süper Lig'de en iyi şut çeken orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor.



5

Max Gradel

Max Gradel

5-) Max Gradel ( Sivasspor ) : Sivasspor formasıyla geldiği günden bu yana başarılı bir performans sergileyen Fildişi Sahilli oyuncu Max Gradel, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda FIFA 22 oyununda iyi bir reyting oranına sahip. Max Gradel'in FIFA 22 oyununda şut reytingi 76 olarak açıklandı.



6

Michy Batshuayi

Michy Batshuayi

6-) Michy Batshuayi ( Beşiktaş ) : Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız Michy Batshuayi, FIFA 22 oyununda 76 şut reytingi ile en iyi şut çeken isimler arasında kendisine yer buldu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR