25.10.2021-13:16 (Son Güncelleme:25.10.2021-13:31)


1

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 6. sıraya kadar gerileyen Manchester United, kendi evinde Chelsea ve Manchester City ile zirve mücadelesi veren Liverpool'u ağırladı. Oynanan karşılaşmada Liverpool, Manchester United'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla yenerken maçta yaşanan olaylar büyük ses getirdi.



2

Liverpool takımı Naby Keita, Diogo Jota ve Muhammed Salah'ın golleriyle soyunma odasına 4-0 önde gitti. 50. dakikada fileleri bir kez daha havalandıran Salah, Premier Lig'de Manchester United'a karşı Old Trafford Stadı'nda hat-trick yapan ilk futbolcu olmayı başardı.



3

Karşılaşmayı 5-0 kaybeden Manchester United, kendi evinde Liverpool'a karşı en ağır mağlubiyetini yaşadı. Manchester United ayrıca 1955'ten beri Manchester City mağlubiyetinden bu yana ilk kez sahasında gol atamadan gol yedi.



4

Cristiano Ronaldo'nun takımı bu anlamda büyük bir çöküş yaşadı. Karşılaşmanın en çok ses getiren anları ise Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sinirlerine hakim olamadığı ve rakibine tekme salladığı anlar oldu.



5

Top kapma mücadelesi sırasında rakibine tekme sallayan Portekizli yıldızın öfke küpüne döndüğü o anlar kameralara yansıdı. Maç boyunca mutsuz ve çaresiz olduğu gözlemlenen Ronaldo'nun bu hareketi futbolseverleri adeta şaşkına çevirdi.



6

Futbolcu ve takımın teknik direktörü Solskjaer arasında da çok ciddi problemlerin olduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR