25.10.2021-11:32 (Son Güncelleme:25.10.2021-11:49)


1

Süper Lig'de kötü gidişatı bir türlü durduramayan ve Nestor El Maestro ile yolların ayrılacağı konuşulan Göztepe teknik adam gündemine Aykut Kocaman'ı aldı. Aykut Kocaman ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmadan 5 mağlubiyet alan ve düşme hattında yer alan Göztepe'de Aykut Kocaman sesleri yükselmeye başladı. İzmir ekibinde alınan kötü sonuçların ardından takımın teknik direktörü Nestor El Maestro'nun koltuğu sallantıdayken takımda yeni teknik adam arayışlarına hız verildi.



3

Aykut Kocaman'ın ise adaylar arasında en güçlü olan kişi olduğu aktarıldı. Yönetimin takımın başına Aykut Kocaman'ın gelmesi halinde tecrübeli teknik adamla uzun soluklu bir sözleşme yapılacağı belirtildi.



4

Daha önce takımın başındaki Nestor El Maestro'nun arkasında duran yönetimin Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik adamla yolları ayırmayı planladığı aktarıldı.



5

Yönetimin haftaya oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının ardından Aykut Kocaman ile ilgili net kararını vermesi bekleniyor.



6

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, İstanbul ekibinden ayrılmasının ardından Antalyaspor'un gündemine gelmişti. Fakat Aykut Kocaman bu teklife yanaşmamıştı. Deneyimli teknik adamın Göztepe'nin ilgisine daha sıcak baktığı belirtildi. Bu anlamda teknik adamla ilgili yakın zaman içerisinde sıcak gelişmelerin olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR