08.11.2021-16:16 (Son Güncelleme:08.11.2021-16:41)


1

Süper Lig'in 12. haftasında lider Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Derbiye damga vuran Uğurcan Çakır suskunluğunu bozdu.



2

Derbiye yaptığı kurtarışlarla damga vuran milli kalecinin maç sonunda Josef de Souza ile yaşadığı gerginlik çok konuşulmuştu. Tecrübeli eldivenden açıklamalar geldi.



3

Uğurcan Çakır, Beşiktaş galibiyeti sonrasından önemli açıklamalarda bulundu. Uğurcan Çakır, "Bu takımda ben yok, biz var" diyen 25 yaşındaki eldiven, "Başarımızın en önemli sırrı bu. Hiçbir futbolcu bireysel başarıyı önemsemiyor, herkes bu seneye inanıyor. Türkiye, şampiyonluğu ne kadar arzuladığımızı ve nasıl mücadele ettiğimizi gördü. Bu yolun sonunda başarılı olacağımızı biliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.



4

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş karşılaşmasında kalesine çekilen 6 isabetli şutun 5'ini çıkarmayı başardı.



5

Böylece yüzde 83'lük başarı oranı yakaladı. Trabzonspor bu sezon kalesinde gördüğü 11 golle Süper Lig'in en az gol yiyen 3. takımı durumunda bulunuyor.



6

Bordo mavililer, 3 karşılaşmada kalesini gole kapatırken, sadece Galatasaray ile oynadığı maçta kalesinde 2 gol gördü.



7

Uğurcan Çakır sergilediği performansla dev takımların transfer radarında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR