08.11.2021-15:04 (Son Güncelleme:08.11.2021-15:18)


1

Serie A'da Igor Tudor lige damga vurdu. Hellas Verona'nın başına geçtiğinden bu yana İtalyan devlerine kök söktüren Igor Tudor, Bayern Münih ile de bir yarış halinde.



2

Galatasaray'ın eski teknik adamı Igor Tudor, Serie A'da resmen durdurulamıyor. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra üst üste iki farklı zamanda Udinese'yi çalıştıran Hırvat teknik adam daha sonra Hajduk Split takımına döndü.



3

Ardından da uzun yıllar formasını terlettiği Juventus'un teknik ekibine katıldı ve efsane emekli futbolcu Andrea Pirlo'nun yardımcılığını yapmıştı.



4

Igor Tudor'un Hellas Verona'da göreve gelmesinin ardından Hellas Verona, Serie A'da çıktığı üç karşılaşmadan da yenilgiyle ayrıldı. Eusebio Di Freancesco'nun görevine son veren İtalyan ekibi koltuğu Igor Tudor'a devretti. Igor Tudor şu ana kadar Hellas Verona'nın başında Seri A'da 9 karşılaşmaya çıktı. 43 yaşındaki teknik adamın takımı bu zamanda yalnızca 1 kez kaybetti.



5

Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona, Milan'a kaybetse de ligin diğer büyüklerine karşı önemli sonuçlar aldı. Igor Tudor'un takımı bu süreçte Roma'yı 3-2, Lazio'yu 4-1, Juventus'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Son karşılaşmada ise lider Napoli ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar.



6

Igor Tudor, Galatasaray'daki performansıyla takımdan apar topar gönderilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR