08.11.2021-14:22 (Son Güncelleme:08.11.2021-14:45)


1

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer sezonunda kadrosuna katmak için uğraşlar verdiği bilinen Aliou Dieng transfer süreciyle ilgili önemli itiraflarda bulundu.



2

Galatasaray geride kalan yaz transfer sezonunda ön libero mevkisi için Aliou Dieng ile ciddi bir şekilde ilgileniyordu fakat bu transfer operasyonunda bir sonuca varamamıştı.



3

Galatasaray'ın gündemini uzun bir süre meşgul eden futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Aliou Dieng Galatasaray'a transferiyle ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



4

Aliou Dieng, Galatasaray'a transferiyle ilişkin yaptığı açıklamada kendisine yapılan transfer teklifini doğruları fakat transferin detaylarına dair bilgisinin olmadığını aktardı.



5

Malili futbolcu Aliou Dieng, bu sezon toplamda 4 maçta forma terletti ve 1 gol attı. Diğer yandan yıldız futbolcu Mali milli takımı ile 18 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Malili futbolcu Aliou Dieng'in mevcut piyasa değeri ise 2 milyon euro.



6

24 yaşındaki Malili futbolcu Aliou Dieng, 15 Ocak 2018 tarihinde Mali'nin Djoliba Ac takımından Cezayir'in MC Alger takımına transfer oldu. Burada sergilediği başarılı performans ile 5 Temmuz 2019 tarihinde Mısır'ın El Ahly takımının yolunu tuttu. Malili futbolcu önlibero mevkisinde forma giyiyor. Hızı ve fizik gücü yüksek olan genç yıldız transferde önemli takımların transfer listesinde bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR