22.12.2021-16:42 (Son Güncelleme:22.12.2021-16:57)


1

Trabzonspor'un ve A Milli Takım'ın başarılı yıldız kalecisi Uğurcan Çakır'dan, Altay maçı sonrasında çok konuşulacak açıklamalar geldi.



2

Süper Lig'de, Trabzonspor son olarak Süper Lig'de Altay ile oynanan ve 1-0 geriden geldikleri maçı 2-1 kazanmasını bildi. Alınan galibiyet camiada büyük sevinç oluştururken Trabzonspor bu galibiyetle şampiyonluk umutlarını biraz daha yeşertti.



3

Karşılaşmada Altay'ın ilk golü ise mücadelede dikkat çeken ayrıntılardan birisi oldu. Maçın ilk golünü Altay'dan Cebrail Karayel atarken, atılan şık gol maça damga vuran ayrıntılardan birisi oldu. Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan maçın ardından Cebrail Karayel'i golüyle ilgili dikkat çeken sözler geldi.



4

Altay galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır, yaptığı açıklamada 'Takım arkadaşlarıma teşekkür edeirm. Herkes elinden geleni yaptı. Geriden geldik. Çok güzel bir gol yedim, bence haftanın golü.' ifadelerine yer verdi.



5

Uğurcan Çakır'ın karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar gerek Trabzonspor camiasında gerek Türk futbolunda büyük dikkat çekti. Uğurcan Çakır'ın bu sezonki performansı büyük alkış alıyor.



6

Trabzonspor, Altay karşısında 2-1 galip gelerek şampiyonluk yolunda kritik bir engeli daha geride bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR