22.12.2021-15:47 (Son Güncelleme:22.12.2021-16:05)


1

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo mavililerde gündeme gelen son isim ise 23 yaşındaki Kuzey Koreli futbolcu Kwang-Song Han oldu.



2

Süper Lig devlerinden Trabzonspor Süper Lig'de başarılı performansını devam ettirirken, takımda transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bordo mavililerde transferde gündeme ise oldukça sürpriz bir isim geldi. Trabzonspor transferde Kuzey Koreli genç yetenek Kwang-Son Han'ı gözüne kestirdi.



3

Süper Lig devlerinden Trabzonspor devre arası transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Bordo mavililerde ise gündeme çok sürpriz bir isim geldi. Süper Lig devinde son olarak gündeme gelen isim ise Kuzey Koreli hücum futbolcusu Kwang-Son Han oldu. Kuzey Koreli futbolcu ile Trabzonspor'un oldukça yakından ilgilendiği aktarıldı.



4

Devre arasında kadrosuna katmak istediği isimlerle bu sezon şampiyonlukta işini şansa bırakmak istemeyen Trabzonspor, çok sürpriz bir isimle ilgileniyor. Bordo mavililer Kuzey Koreli olan 23 yaşındaki Kwang-Son Han'ı gözüne kestirmiş durumda. Futbolcu ana mevkisi santrafor olmasının yanı sıra forvet arkası ve sol kanat olarak oynuyabiliyor. Çok yönlü olarak oynayabilen futbolcu bu anlamda bordo mavililerin rotasyonu anlamında ilgisini çekiyor. Abdullah Avcının'da bu anlamda Kuzey Koreli yıldızın transferine önem verdiği vurgulanıyor.



5

Kuzey Koreli olan futbolcu Kwang-Song Han'ın ilk olarak ülkesinin Chobyong takımında forma terletti. Ardından İspanya'da CE Tecnofutbol'da oynadı. Buradaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu sırasıyla İtalya'da Cagliari, Peuriga ve Juventus U23 takımına transfer oldu.



6

Juventus altyapısındaki performansı dikkat çeken yıldız futbolcu, Cagliari'nin yolunu tuttu. Son olarak Katar'ın Al-Duhail takımının formasını terleten Kwang-Song Han şimdilerde kulüpsüz bulunuyor. Bu anlamda futbolcunun Trabzonspor'a transferi avantajlı gözüküyor. Genç yetenek ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR