22.12.2021-14:55 (Son Güncelleme:22.12.2021-14:55)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in son olarak ligde kaybedilen Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Ocak ayında başlayacak olan transfer döneminde kadrosunda radikal değişiklikler yapması bekleniyor.



2

Bu sezon gol yollarında büyük problemler yaşayan Galatasaray'da Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nun kötü performansı tecrübeli teknik adamın sabrını taşırdı.



3

Sarı kırmızılılar daha öncelerde Vedat Muriqi'ye Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giydiği dönemde talip olmuş, bitimeye çok yakın olduğu transferde Fenerbahçe devreye girerek Kosovalı golcüyü kadrosuna katmayı başarmıştı.



4

Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından İtalyan ekibi Lazio ile ilk temaslarını kurarken yapmış olduğu görüşmeler sonrasında Vedat Muriqi transferi için takas olarak Hollandalı oyuncusu Patrick Van Aanholt'u önerdi.



5

İtalyan ekibi Lazio'nun beklenen performansı geldiği günden bu yana gösteremeyen Vedat Muriqi'nin takımdan ayrılmasına sıcak baktığı öğrenilirken, Hollandalı yıldız Patrick Van Aanholt'u kadrosuna katmaya da sıcak baktıkları öğrenildi.



6

Galatasaray yönetiminin İtalyan ekibi Lazio ile Vedat Muriqi transferi için gerçekleştirdikleri görüşmenin Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi nedeniyle bir hayli hızlandığı öğrenilirken İtalyanlar takas teklifini kabul etti ancak Vedat Muriqi için daha önce ödedikleri yüksek bonservis ücreti nedeniyle Patrick Van Aanholt takası üzerine bir miktar para almak istediği öğrenildi.



7

Sarı kırmızılı yönetiminin Lazio ile Vedat Muriqi transferinde büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenilirken, anlaşmanın Patrick Van Aanholt'un takasta Lazio kulübüne verilmesi ve 1-2 milyon euro arası bir bonservis ücreti ödeneceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR