22.12.2021-09:37 (Son Güncelleme:22.12.2021-12:00)


1

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor ile Galatasaray arasında 18. haftada heyecanlı bir karşılaşma yaşandı.



2

Karşılaşmanın ardından Adana Demirspor'da maçın kahramanı olan genç yıldız Yunus Akgün'den dikkat çeken sözler geldi.



3

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un formasını terleten Yunus Akgün, Galatasaray karşılaşmasındaki performansıyla geceye damga vurdu. Bonservisi Galatasaray'da bulunan 21 yaşındaki futbolcu maçın ardından açıklamalarda bulundu.



4

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor formasını terleten Yunus Akgün, eski takımı Galatasaray'a karşı attığı 2 golle 2-0'lık galibiyetin baş mimarı oldu ve kariyeri adına önemli bir başarıya imza attı.



5

Bu sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Adana Demirspor'a gelen ve kritik karşılaşmada golleriyle takımına galibiyetin getirilmesinde kilit rol oynayan Yunus Akgün, kendisi için duygusal bir maç olduğuna değindi.



6

Galatasaray'a karşı attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren Yunus Akgün, maçın ardından 'Benim için duygusal anlamda önemli bir maçtı. Galatasaray'da büyüdüm. Galatasaray'da yetiştim. Bize Galatasaray'da nerede olursan ol, en iyisini yapmayı öğrettiler. Burada kiralığım, Galatasaray’a geri döneceğim. Burada kendimi ne kadar geliştirirsem, Galatasaray’a da o kadar güçlü döneceğim.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR