Trabzonsporlu Edin Visca, Galatasaray'a attığı son dakika golünün kariyerinin en önemli golü olduğunu söyledi

Trabzonspor’un Bosnalı yıldızı Edin Visca, şampiyonluk yaşadıkları sezon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve şampiyonluk yolunda oynadıkları Galatasaray deplasmanı ile ilgili söyledikleri büyük ses getirdi.

01.06.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-13:38)

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonda şampiyonluğa ulaşarak uzunca bir süredir devam eden kupa hasretine son veren Trabzonspor, önemli bir başarıya imza atmıştı.

Bordo mavili ekibin kazanmış olduğu şampiyonlukta kuşkusuz en büyük pay sahiplerinden biri olan devre arasında Medipol Başakşehir’den transfer edilen Edin Visca, Akşam Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamalarla birlikte gündeme bomba gibi düştü.

Şampiyon Trabzonspor’un Bosna Hersekli yıldızı Edin Visca, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Her şeyi ondan öğrendim’

Benim için Abdullah Avcı çok değerli. Tam 10 yıl önce onunla birlikte Türkiye’ye geldim, her şeyi ondan öğrendim. Hem kariyerime hem futboluma hem düşüncelerime ve son olarak da şampiyonluğu yaşatıp mutluluğuma katkı yaptı.

‘Yaptığım görüşmede çok etkilendim!’

Trabzonspor'a transferimde önce Abdullah Avcı, ardından yönetimle görüştüm, etkilendim. Ama Trabzonspor'da ilk antrenmana çıktığım günü unutamıyorum. Bütün takım arkadaşlarım bana çok içten davrandılar. O antrenman bitince şunu düşündüm. Herkes başarıya inandı, sadece bunu düşünüyor. Burada sadece şampiyonluk havası var. Biz bu işi başaracağız. Bu inanç ve birliktelik anahtarımızdı ve bu da zaten bizi şampiyonluğa götürdü.


‘Galatasaray’a son dakikada attığım gol…’

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 23. Haftada Galatasaray’a son dakikalarda attığım gol kariyerimin en önemli golü oldu, çünkü hem Trabzonspor adına attığım ilk goldü, hem de o maçtan sonra şampiyonluğa olan inancımız çok daha artmıştı.

‘Şampiyonlar Ligi için hazırız!’

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy göstereceğiz. Açıkçası orası çok zor bir arena, çok güçlü takımlar var. Ama bizim kadromuzda da o turnuvada oynayanlar var. Tecrübeli isimlerimiz çok. Ve çok yetenekli gençlerimiz var. Hocamız zaten büyük usta, mükemmel taraftara sahibiz. Şampiyonlar Ligi için hazırız. Play-Off'u geçip gruplara çıkacak gücümüz tabii ki var. Orada ses getirebilecek, fark yaratabilecek bir ekibiz, buna inanıyorum.

Edin Visca’nın Trabzonspor macerası

Trabzonspor’a geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Edin Visca, 18 Süper Lig karşılaşmasında süre alma şansı yakalarken bu karşılaşmalarda 5 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlayarak şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olmuştu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal