Hikmet Karaman istifa mı etti? Kayserispor'da Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı

Kayserispor’da geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir form grafiği çizen ve Türkiye Kupası finalinde Sivasspor’a mağlup olan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı.

01.06.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-12:28)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında iyi bir yükseliş yakalamayı başararak küme düşme hattından uzaklaşan Kayserispor, ligde kalmayı başarmıştı. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da finale yükselme başarısı gösteren sarı kırmızılılar, İstanbul’da oynanan final karşılaşmasında Sivasspor’a mağlup olmuştu.

Sözleşmesi sona eriyordu

Geçtiğimiz sezon Kayserispor ile anlaşma sağlayan ve sezon sonu itibariyle kulübüyle olan sözleşmesi sona eren tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman, takımdan ayrıldı.


Yönetim devam etmek istemedi

Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimi, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yola devam etmeme yönünde bir karar alırken, tecrübeli teknik adam ile sözleşme uzatma konusunda bir görüşme yapılmadı.

Kayserispor'dan Hikmet Karaman açıklaması

Yaşanan ayrılığın ardından Kayserispor’un resmi internet sitesi üzerinden Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yolların ayrıldığı sarı kırmızılı ekipte, yapılan resmi açıklamada ;

‘ Teşekkürler Hikmet Karaman. 31.05.2022 (dün) itibariyle sözleşmesi biten Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal