Trabzonsporlu Dorukhan Toköz'den Çarpıcı Açıklamalar!

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Dorukhan Toköz, bordo mavili ekibe transfer süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

25.11.2021-18:14 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-18:14) Trabzonsporlu Dorukhan Toköz'den Çarpıcı Açıklamalar!

Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından sürpriz bir şekilde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer olan Dorukhan Toköz, gerçekleştirdiği transferle büyük bir ses getirmişti.

SAKATLIĞINI ATLATIP FORMASINA KAVUŞTU

Trabzonspor'da sezon başından bu yana sakatlık problemlerini atlatmasının ardından yeni yeni forma şansı bulabilen Dorukhan Toköz, 6 karşılaşmada bordo mavili formayı giyerken bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.

DORUKHAN TOKÖZ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da mücadele için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, tecrübeli oyuncu Dorukhan Toköz gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu yıldız Dorukhan Toköz, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÇOK ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Her kariyerde inişler çıkışlar olabiliyor. Ben gittikten sonra milli takımda ve Beşiktaş ’ta her şey yolunda gitti. En son şampiyonluk yaşadım. Sakatlıkla ilgili hiç bir şey kalmadı. Burada sağlık ekibi, her hangi bir sıkıntım olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyonluk zor bir şey. İnşallah üstesinden geliriz. Puan farkı olarak öndeyiz ancak ikinci devre çok daha önemli. Çok zor maçlar bizi bekliyor. Önümüzde de çok zor maçlar var. Burada şampiyon olup ondan sonra sonu Avrupa olur inşallah. Burada mesaimizi tamamladıktan sonra, şampiyon, şampiyonluklar gördükten sonra Avrupa’ya gideriz

HOCA NEREDE GÖREV VERİRSE ORADA OYNARIM

Ben normalde orta saha oyuncusuyum. Eskişehir ve Beşiktaş’ta sağ bek oynadığım dönemler oldu. Benim için mevki fark etmiyor. Nerede ihtiyaç olursa, hoca nerede görev verirse orada oynuyorum. Sağ bekte sakatlık oldu. Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam öyle layık gördü orada oynattı. Şu anlık bir sıkıntı yok, hoca nerede görev verirse orada oynarım.

ORTAM OLARAK ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR

Trabzonspor'a adapte oldum. Ailem de yalnız bırakmıyor. Burada milli takımlardan çok arkadaşım var. Ortam da çok iyi. Arkadaşlarımla beraber arada yemek yiyoruz, yakın oturuyoruz, beraber çay içiyoruz. Ortam olarak da arkadaşlık olarak da çok iyi. Uyum sağlamak, eskiden tanıdığım arkadaşlarım da olduğundan dolayı benim için kolay oldu.

KONSANTREMİZİ BOZMADAN DEVAM EDİYORUZ

Kamuoyunda konuşulanlardan ben çok etkilendiğimizi söyleyemem. Öncelikle işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da aramızda böyle konuşuyoruz. Bu rehavete kapılmak istemiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Çünkü her maç bizim için çok önemli. O nedenle kamuoyunda çok daha dikkat etmeye çalışıyoruz. Kendi içimizde konsantremizi bozmadan devam ediyoruz. Bir maç kaybedersek farklı yorumlar yapılacak. O nedenle biz iyi giderken de çok dikkat etmeye çalışıyoruz. Allah korusun bir şey olursa yine yolumuza devam edeceğiz.

ABDÜŞ VE UĞURCAN İLE KONUŞTUKTAN SONRA...

Ben ilk sözleşmem bittiğinde Avrupa’ya gitmek istediğimi söylemiştim menajerime. O ara bir sürü takımdan teklif geldi. Hem Avrupa, hem de Türkiye içinden. Ama Abdullah hoca ile konuştum. O arada Abdüş, Uğurcan ile çok konuştum. Bu sene hocamızın şampiyonluğu çok istediğini, çok iyi takım kuracağını, çok güzel proje olacağını söyledi. Abdullah hocayla çalışmıştım. Ama onun döneminde sakatlık yaşamıştım, yarım kalmıştı. Hoca benimle böyle konuştuğu için, arkadaşlarım da aradı çok güzel olacağını söyledi. Sağ olsun Trabzonspor beni seçti, ben de Trabzonspor’u seçtim. Çok güzel birliktelik oldu.

AVRUPA'YA GİTMEK HAYALİM...

Önce Trabzonspor’da başarılı olup, daha sonra önümüzde 5 ay milli takım arası var. Ondan sonra Milli takıma gidip orada formayı almak hepimizin hedefi. Milli takım çok özel bir yer. İnşallah oraya da gidip, ondan sonra Avrupa’ya gitmek hayalim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal