Eski Trabzonsporlu Yıldız Gökdeniz Karadeniz'den VAR Sistemi ve Şampiyonluk Açıklaması!

Eski Trabzonsporlu yıldız Gökdeniz Karadeniz, bordo mavili takımın bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk hedefi ve forma giydiği dönemde şampiyonluk yarışları hakkında açıklamalarda bulundu.

25.11.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-17:44)

Trabzonspor'da alt yapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselmeyi başaran Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor formasıyla tam 284 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 77 gol ve 54 asistlik bir katkı sağlarayarak toplamda 131 gole doğrudan katkı sağlamayı başarmıştı.

2007-2008 sezonunda Trabzonspor'dan ayrılarak Rusya ekiplerinden Rubin Kazan'ın yolunu tutan Gökdeniz Karadeniz, transferiyle bordo mavili kulübe 8.7 milyon euroluk bir katkı sağlamıştı.

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YARIŞI HAKKINDA...

Gökdeniz Karadeniz, Spor Toto Süper Lig'de 13 hafta geride kalırken namağlup bir şekilde liderliğini sürdüren Trabzonspor'un şampiyonluk hedefi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Trabzonspor bu sezon şampiyonluğun en  önemli favorisi. Hem oynadığı oyun aldığı sonuçlar camianın kenetlenmesi, takımdaki arkadaşlık. Bunları açık ara gösteriyor. Tehlikeli bir yanı da var. Takımın rehavete kapılmaması lazım. İnşallah o sene bu senedir, Trabzonspor şampiyon olur. Şu andaki performansa bakarsak Trabzonspor'un çok büyük bir rakibi olduğunu düşünmüyorum fakat lig uzun bir maraton. Hatayspor, Konyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş lideri zorlayabilir. Trabzonspor'un her maç üstüne koyarak galibiyet alarak şampiyonluğa ulaşması gerekiyor. ' ifadelerini kullandı.

VAR OLSAYDI ŞAMPİYON OLURDUK

Ayrıca Gökdeniz Karadeniz, alt yapısında yetiştiği Trabzonspor'da A takıma çıkmasının ardından 2007-2008 yılları arasında forma giydiği dönemde şampiyonluk yarışında haklarının yenildiğinin altını çizerken VAR sistemi olsaydı şampiyon olabilecekleri söyledi.

Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor ile kaçırdıkları şampiyonluklar hakkında ;

' O dönem çok enteresan maçlar kaybettik, hakem hatalarıyla kaybettik. VAR olsaydı şampiyon olurduk. Eğer o yıllarda VAR olsaydı en az bir şampiyonluğumuz olurdu. Benim en büyük burukluğum bu, Trabzonspor formasıyla 10 sene mücadele ettim. Şampiyon olamadık bu beni çok üzdü. VAR önemli bir olay. Bana göre olması gereken bir sistem. Çok fazla hata oluyor o anda müdahale edebiliyorsunuz. VAR sistemi neye göre var kime göre yok o da belli değil. ' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal