23.12.2021-11:48 (Son Güncelleme:23.12.2021-12:00)


1

Trabzonspor, Yeşil Burun Adası Milli Takımı'na çağrılan yıldız futbolcusundan en az 3 maç yararlanamayacak.



2

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'a golcü oyuncusundan kötü haber geldi. Ligde liderliğini sürdürerek rakipleri ile olan puan farkını hemen hemen her hafta biraz daha açan Trabzonspor'da Milli davet alan golcü oyuncu takımından ayrı kalacak.



3

Trabzonspor'un Yeşil Burnu Adası Milli Takımı formasını giyen Djaniny Semedo, aldığı Milli Takım daveti nedeniyle bir süre takımından ayrı kalacak.



4

Afrika Uluslar Kupası'nda boy gösterecek olan Yeşil Burun Adası Milli Takımı'na seçilen Trabzonsporlu golcü Djaniny Semedo, takımından en az 3 maç ayrı kalacak.



5

Djaniny Semedo'nun, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Trabzonspor'un Süper Lig'de oynayacağı Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Giresunspor maçlarında kesin olarak forma şansı giyemeyeceği öğrenildi.



6

Ayrıca Yeşil Burun Adası Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'nda son 16 turuna kalması halinde Djaniny'nin Trabzonspor formasından uzak kalma tarihi uzamış olacak.



7

Djaniny, Milli Takım formasıyla bir üst tura çıkarsa Galatasaray ve Kasımpaşa ile oynanacak olan Süper Lig karşılaşmalarını da kaçırmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR