22.12.2021-17:14 (Son Güncelleme:22.12.2021-18:01)


1

Süper Lig'de İstanbul ekiplerinden Başakşehir'in teknik direktörü olan Emre Belözoğlu'dan dikkat çeken bir başarı geldi. Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın ayrılığının ardından Başakşehir'in başına gelen Emre Belözoğlu, İstanbul ekibindeki başarısıyla büyük ses getirdi



2

Başakşehir'de 7 karşılaşmada topladığı 19 puanla 15. sırada yer alan Başakşehir'de 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan (8 galibiyet, 2 beraberlik) genç çalıştırcı tarihi de bir başarıya imza atmış oldu.



3

Başakşehir'de turuncu lacivertlilerin Süper Lig'in 18. haftada konuk ettii Karadeniz ekibi Giresunspor'u 3-1 mağlup etiği ve maç fazlasıyla 3. sıraya yerleştiği karşılaşmada Emre Belözoğlu, Türk futbolunun efsane teknik adamları arasında gösterilen Coşkun Özarı'yı sollama başarısı gösterdi.



4

20. müsabakasında 15. galibiyetini elde eden Emre Belözoğlu, Coşkun Özarı'yı geçerek Süper Lig tarihinde 15 galibiyete en kısa sürede ulaşan yeni teknik direktör oldu. Başakşehir'in çalıştırıcısı Emre Belözoğlu yönetiminde çıkılan 10 karşılaşmada İstanbul ekibi 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmiş oldu. Aykut Kocaman ile ilk 8 haftada yalnızca 6 puan alan turuncu lacivertliler 18. haftada ise 32 puanla 3. sırada bulunuyor.



5

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu yakaladığı bu başarı ile büyük alkış alıyor. Teknik adam Başakşehir'in başına geçtiğinden beri takım hızlı bir şekilde ligde yükselişe geçerken oynanılan oyunda futbolseverlerin yoğun dikkatini çekiyor.



6

Başakşehir'in Süper Lig'de üst sıralara yerleşerek şampiyonluk yarışına dahil olması ise gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR