01.03.2022-13:53 (Son Güncelleme:01.03.2022-14:09)


1

Portekiz devi Sporting Lizbon'un, Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile yakın zaman önce çok ilgilendiği fakat bu transferi futbolcunun reddettiği ortaya çıktı.



2

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısındaki performansıyla tüm gözleri üzerine çeken bordo mavililerin Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile ilgili çarpıcı gerçekler gün yüzüne çıktı.



3

Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla tüm gözleri üzerine çeviren bordo mavililerin yıldız futbolcusu Bakasetas ile ilgili ortaya çıkan gerçek çok konuşuluyor.



4

Çok sayıda takımın transferi için bordo mavililerin kapısını çaldığı tecrübeli orta saha için en ciddi hamle Sporting Lizbon'dan geldi. Portekiz takımının, devre arasında Bakasetas'ı 12 milyon Euro'luk serbet kalma maddesini ödeyerek kadrosuna katmak istediği öğrenildi.



5

Fakat futbolcunun Trabzonsporla mutlaka şampiyonluk yaşamak istediği için bu tekliften vazgeçtiği öğrenildi.



6

Futbolcunun yönetime transferiyle ilgili, 'Burada çok mutluyum. Şampiyonluk yaşamadan da ayrılmak istemiyorum.' şeklinde gelen teklifleri geri çevirdiği ifade edildi.



7

Futbolcunun 2024 yılına kadar devam eden sözleşmesindeki maddede futbolcunun ayrılmak istemesi durumunda başka takıma transferinin önünde engel olmadığı için Trabzonspor Kulübü'nün bu sürece hiç dahil olmadığı da gelen bilgiler arasında bulunmakta.



8

Yunan yıldızın pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yıldız futbolcu sezonun ilk yarısında Trabzonspor'un evinde oynanan maçta sarı lacivertlilere karşı 2 gol kaydetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR