Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas hakkında çıkan transfer haberlerinin hepsinin yalan olduğunu açıkladı

Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, yaptıkları şampiyonluk kutlamalarından övgü dolu sözlerle bahsetti. Ayrıca hakkında çıkan transfer haberlerinin yalan olduğunu söyleyerek konuya açıklık getirdi.

20.05.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-10:50)

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk sevinci yaşamayı başaran Trabzonspor’un yaptığı şampiyonluk kutlamaları tüm dünyada ses getirmeyi başarmıştı. Yunanistan’da da bu kutlamaların büyük bir yankı uyandırdığını söyleyen Bakasetas yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Trabzonspor’un bu sezon kazandığı şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, hem kazandıkları şampiyonluk hem de hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla taraftarlara seslendi Bakasetas, yaptığı açıklamalarda ;

‘Çıkan transfer haberleri yalan!’

Açıkçası transfer konusunda bu tarz haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum. Bunlar yalan. Çünkü bir teklif gelirse bunu ilk bilecek olan kulüptür. 2 yıllık sözleşmem var. Bana istediğim her şeyi veren bir kulüp. Bana teklif gelirse kulüp karar verecek olan kulüptür. Bu tarz adımlar atmak isterim ama bunun kararını verecek olan kulüptür.


‘Giresunspor’a karşı kaçırdığım penaltı…’

Tabii ki penaltı atmak insanı mutlu eder. En önemlisi Fenerbahçe'ye son dakikaya atmıştım. Önemli bir galibiyetti. En acıtanı ise Giresunspor'a karşı kaçan penaltıydı.

‘Burada çok mutluyuz’

Tabii ki Yunanistan'da da Türkiye'de yaşam ile ilgili sorular soruluyor. İki ulusun arasında bir tarih var ama bunu geçmemiz gerekiyor. Futbol bunları birleştiriyor. Yunanistan'dan geldik. Burada bize iyi davranıyor. Çok mutluyuz burada.

‘Galatasaray maçında şampiyon olduk dedim!’

Ben yüzde 99 inancım Galatasaray maçında şampiyonluk inancım oldu. Yüzde 100 diyemezdim ama o maçta 1-0 dan gelip 8 dakikada galip geldik. O maçta yüzde 99 şampiyon olduk dedim.

‘Şampiyonluk kutlamalarımız harikaydı’

Harikaydı. Çok farklı ve değişik bir stilde kutladık. İnsanlara bunu verebildiğimiz için mutluyuz ama insanlar bunu çok güzel karşılık verdiler. Sosyal medya ekibimize teşekkür ederim. Hep birlikte çok güzel bir parti yapıp kutladık.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal