Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'den, Transferi ve Fenerbahçe İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar Geldi!

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'den takımdan transferi ve Fenerbahçe galibiyeti ile alakalı çok konuşulacak açıklama geldi.

20.10.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-12:24) Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'den, Transferi ve Fenerbahçe İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar Geldi!

Bordo mavililerin genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Göztepe maçı hazırlıkları öncesinde çok dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu transferi ve Fenerbahçe galibiyetiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı. Futbolcunun yaptığı açıklamalar adeta gündem oldu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARI

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür yaptığı açıklamada, ''Abdullah Hoca ile birlikte daha iyi oynamaya başladık. Sezon başında çok iyi futbolcular transfer edildi. İnanılmaz bir ortamımız var. Herkes elinden geleni yapıyor. Lig uzun bir maraton ama şu an lideriz, bunun keyfini sürüyoruz. Eleştiriler sürekli oluyor, buna açık olmak zorundayız. Sorunu başka yerde değil, kendimizde aramalıyız. Daha iyi nasıl olabileceğimi düşünüyorum. Performansımı yukarı çekmek istiyorum. Yavaş yavaş kendimi buluyorum. Herkes şampiyonluk bekliyor. Çok uzun süredir şampiyon olamıyoruz. Bu, bizi hırslandırıyor. Çok iyi bir ortamımız var. Aile ortamı olarak en iyi takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yabancı oyuncularımız da bunu dile getiriyor.'' şeklinde ifadelerinde bulundu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR TRANSFERİ İLE İLGİLİ DE DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR YAPTI

Abdülkadir Ömür transferiyle ilgili, ''Herkesin özlediği ve izlediği Abdülkadir olmak için daha çok çalışıyorum. Eleştiriler sürekli oluyor, bunlara alışmak zorundayız. Performansımı yukarı çekmek için daha çok çalışıyorum. 3 sene önce İngiltere'den büyük teklif almıştık. Sonra kimsenin yaşamak istemediği iki ağır sakatlık yaşadım. Hayalim şampiyon olup Avrupa'da Trabzonspor'u temsil etmek. İspanya ve İngiltere'de oynamak ve kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum.''

ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN BAKASETAS İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Abdülkadir Ömür, Yunan takım arkadaşı hakkında, ''Bakasetas, Fenerbahçe maçının önemini çok iyi biliyordu. Hocamız da zaten 'anlatmaya gerek yok' demişti. Kazandık, mutluyuz. Liderliğin keyfini sürmek istiyoruz. Bakasetas, çok değerli bir oyuncu. Türkçe şakalar yapıyor, Türk arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seviyor. Çok kolay adapte oldu. Tecrübelerini bize aktarıyor. Hamsik de bazen bizimle yemeğe geliyor. Şampiyonluk yolundaki tecrübelerini aktarıyor. Fenerbahçe maçında hakkımız olan 3 puanı aldık. Biz daha iyi oynadık. Bazı şeylerin arkasına sığınmaya gerek yok. Maçtan sonra çıkan haberlere kulağımızı tıkıyoruz. Hak ederek kazandık. Onlara da saygı duyuyoruz ama bazı şeylerin arkasına sığınmak gerekmiyor. Biz daha iyiydik ve kazandık. Üzerine koya koya her maç devam etmek istiyoruz.'' şeklinde Yunan futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR FENERBAHÇE MAÇININ ATMOSFERİ İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

''Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Penaltı pozisyonunda büyük bir baskı oluşturdular. Islıktan biz bile rahatsız olduk. Bu baskı olmasa belki hakem VAR'a bile gitmeyecekti. Onlar bizim saha dışındaki gücümüz, her maç destek bekliyoruz.'' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal