Trabzonspor'dan transfer bombası: Borna Barisic'le prensipte anlaşıldı!

Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-Mavililer, Denis Draguş transferinde sona yaklaşırken, bir diğer sürpriz transfer için de prensip anlaşmasına vardı. Trabzonspor, Rangers'ın deneyimli sol beki Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardı.

23.04.2024-17:25 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-17:25) Trabzonspor'dan transfer bombası: Borna Barisic'le prensipte anlaşıldı!

Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giyen Denis Draguş'un bonservisi konusunda Standard Liege ile anlaşan ve oyuncuyla el sıkışan Trabzonspor, sol bek arayışlarında da hızlı bir adım attı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor, Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 31 yaşındaki sol bek Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardı. Barisic'in transferiyle ilgili olarak sezonun tamamlanmasının ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 6 yıldır Rangers forması giyen ve Hırvatistan Milli Takımı'nda da 35 kez ter döken Barisic, bu sezon tüm kulvarlarda 32 maçta forma giydi. 2243 dakika süre alan deneyimli sol bek, bu maçlarda 1 gol atarken, 6 asist yapma başarısı gösterdi.


Sol bekte Barisic rüzgarı esecek

Borna Barisic'in Trabzonspor'a katılmasıyla, bordo-mavili ekip sol bek pozisyonunda güçlü bir alternatif daha kazanacak. Trabzonspor'un, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek adına transfer çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Trabzonspor taraftarları, Barisic'in transferiyle ilgili büyük bir heyecan ve beklenti içerisinde. Bordo-mavili ekibin, Borna Barisic transferini resmileştirmesiyle birlikte, diğer transfer hamlelerini de sürdürmesi bekleniyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal