Trabzonspor'da Yunus Mallı'nın Transfer Durumu Belli Oldu!

Trabzonspor'da Yunus Mallı'nın geleceği büyük merak konusuydu. Yıldız isimle ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor.

25.01.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-11:22)

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Trabzonspor son olarak Galatasaray karşısında alınan galibiyetle büyük moral buldu. Takım şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken Trabzonspor'da transfer çalışmaları büyük hız kazanmış durumda. Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle kış transfer dönemine damga vuran takımda, takımdan ayrılması gündemde olan futbolcular da çok büyük gündem olmuş durumda. Bu isimlerden birisi de Yunus Mallı olarak göze çarpmakta. Bordo mavililerde 29 yaşındaki futbolcu Yunus Mallı, 2021'in ara transfer döneminde çok büyük umutlarla transfer edilmişti. On numara pozisyonunda olan futbolcu transfer olduğu günden bu yana beklentileri tam anlamıyla verememişti. Trabzonspor'da bu anlamda ayrılığı gündem olan futbolcuyla ilgili yeni önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu anlamda Trabzonspor'da bir süredir takımdan ayrılığı gündemde olan Yunus Mallı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Trabzonsporlu futbolcunun takımdaki geleceği hakkında önemli bir karar alındı.


TAKIMDAKİ GELECEĞİ BELLİ OLDU

Trabzonspor'un tartışılan isimlerinden birisi olan Yunus Mallı son 2 karşılaşmadaki istekli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tecrübeli futbolcu için bu anlamda önemli bir karar da alındı. Geçen sezonun devre arasında takıma katılan fakat verilen şansları değerlendirmeyince yedek kulübesine hapsolan Yunus Mallı son iki karşılaşmada oyuna girdikten sonra gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne girdi. Futbolcunun bir sürpriz yaşanmazsa sezon bitimine kadar kariyerine Trabzonspor'da devam edeceği öğrenildi.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un futbolcusu Yunus Mallı'nın takımdan ayrılmak istemeyerek bordo mavililerde sezon sonunda mutlaka şampiyonluk coşkusu yaşamak istediği ve bu yolda takımına destek vermek istediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal