Süper Lig Göztepe - Galatasaray Karşılaşması

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

24.01.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-22:16) Süper Lig Göztepe - Galatasaray Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Göztepe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Galatasaray karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Göztepe son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Teknik Direktör Nestor El Maestro yönetiminde son haftalardaki başarılı oyunuyla küme düşme hattından uzaklaşan İzmir ekibinde İrfan, Atınç, Obinna, Ndiaye, Jahovic ve Halil gibi isimler son haftalarda oynanan karşılaşmalara damga vurarak alınan galibiyetlerde büyük bir pay sahibi oldu. Göztepe'de yükselişi devam ettirmek isteyen Nestor El Maestro'nun öğrencileri Galatasaray'a karşı kendi taraftarları önünde oynayacakları mücadeleden galip ayrılarak yakaladıkları muhteşem seriyi devam ettirmek istiyor. Ev sahibi ekip Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından İspanyol teknik adam Domenec Torrent göreve getirilmişti. Yaşanan bu beklenmedik gelişmenin Galatasaray'da nasıl bir yankı uyandıracağı merak edilirken, İspanyol teknik adam Galatasaray kadrosunda aldığı radikal kararlarla dikkatleri üzerine çekiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Göztepe ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 21 Şubat Pazartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Galatasaray karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Göztepe ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik mücadele Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Göztepe - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Arda Kardeşler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Göztepe - Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Mete Kalkavan olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Göztepe : İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Atınç, Angel, Berkan, Nwobodo, Soner, Halil, Di Santo, Cherif

Galatasaray : Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan, Pulgar, Halil, Babel, Mostafa Mohamed, Kerem

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal