Süper Lig Alanyaspor - Trabzonspor Karşılaşması

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

24.01.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2022-17:53)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Alanya'da heyecan dolu mücadele 0-4'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Alanyaspor, geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmış ve yerine Francesco Farioli'yi getirmişti. Farioli'nin gelişiyle birlitke topa daha çok sahip olan ve daha hücüm odaklı oynayan bir Alanyaspor izlemeye başladık. Hücüm hattında Efecan Karaca, Davidson ve Diedhjou üçlüsünün uyumu hücüm hattında büyük bir etkinlik sağlarken Alanyaspor kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkıyor. Lider Trabzonspor ise her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı takımın yeni transferleri Edin Visca, Kouassi ve Yusuf Erdoğan gibi isimlerin katkısıyla güçlendirdiği kadrosuyla birlikte Alanya deplasmanında oynayacakları karşılaşmaya 3 puan hedefiyle gidiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 20 Şubat Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi Erkan Özdamar olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Alanyaspor : Marafona, Fatih Aksoy, Jaunfran, Borja, Milinovic, Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu, Novais, Emre Akbaba, Candeias, Wilson Edurardo.

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Stefano Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, Puchacz, Manolis Siopis Dorukhan Toköz, Anastasios Bakasetas, Edin Visca, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal