Trabzonspor'da yapılan testlerde bir futbolcunun Koronavirüs testi pozitif çıktı!

Trabzonspor'da sosyal medyadan yapılan açıklamada, soğuk algınlığı belirtisi gösteren bir futbolcunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu.

02.03.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-14:34)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmişti. Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren takımda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililer son yaptığı açıklamada taraftarlarını endişelendirdi. Trabzonspor'un son olarak sosyal medyadan yaptığı açıklama, gerek Trabzonspor cephesinde gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı.

Yapılan açıklamalar büyük dikkat çekti

Trabzonspor'da yapılan açıklamada, 'Soğuk algınlığı belirtileri gösteren bir oyuncumuzun yapılan Covid-19 PCR kontrolünde testi pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır.' ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'da bir futbolcunun koronavirüse yakalandığı duyuruldu

Trabzonspor'un yaptığı paylaşım başta Trabzonsporlu taraftarlar olmak üzere diğer futbolseverler tarafından dikkatle takip edilmekte. Süper Lig devi bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken fırtına ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal