25.09.2021-12:22 (Son Güncelleme:25.09.2021-12:40)


1

Trabzonspor'un, Konyaspor ile oynadığı maçta maçın henüz başında kırmızı kart gören Vitor Hugo'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.



2

Trabzonspor geçen günlerde Süper Lig'de nefes kesen bir mücadeleye imza atmıştı. Bordo mavililer, zorlu Konyaspor deplasmanına çıkmıştı. Zorlu deplasmandan 2-2 beraberlik ile ayrılan Trabzonspor, rakibinden 1 puanı almayı başarmıştı.



3

Zorlu deplasmanı 10 kişi tamamlayan Trabzonspor'un maçı büyük ses getirmişti. Maçta gerek yaşanan pozisyonlar gerek yaşanan pozisyonlar çok büyük tartışma yaratmıştı.



4

Trabzonspor'da özellikle henüz maçın başında kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo, çok büyük tepkiler almıştı. Vitor Hugo aldığı tepkilerin yanı sıra maçta takımını da zorlu karşılaşmada 10 kişi bırakmıştı. Taraftarların ve takımın çok büyük tepkisini çeken futbolcudan dikkat çeken paylaşım geldi.



5

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo, Trabzonspor takımından ve Trabzonsporlu taraftarlardan özür diledi. Vitor Hugo açıklamalarda bulundu.



6

Vitor Hugo açıklamasında, "Çok hızlı gelişen bir pozisyondu ve tek amacım topu uzaklaştırmak iken, ne yazık ki rakibime temas etmiş oldum. Bu kadar önemli bir maçta arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için soyunma odasında hepsinden özür diledim. Kulübümüzden ve taraftarlarımızdan da özür diliyorum. Pozisyonda kesinlikle kötü niyetim yoktu. Zaten Skubic'le de saha içinde konuştum ve özür diledim. El sıkıştık. Kazanılan harika puandan ötürü tebrikler size savaşçılar'' ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR