25.09.2021-11:50 (Son Güncelleme:25.09.2021-12:07)


1

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin formasını terletan Nazım Sangare ile Rus ekibi Spartak Moskova'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Rus ekibi Spartak Moskova'nın Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Nazım Sangare ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılıyor. Rus ekibinin futbolcuyu yakından takip ettiği ve futbolcuyla, Fenerbahçe ile yakın temas girişimlerine başladığı aktarıldı. Rus ekibinin futbolcuyu Ocak ayında mutlaka kadrosuna katmak istediği aktarılıyor.



3

Öte yandan milli futbolcu Nazım Sangare, geçtiğimiz sezonun aksine Vitor Pereira'nın gelişinden bu yana formasından epey uzak kaldı. Geçen sezon takıma katılan futbolcu, yeni sezonda Süper Lig'de yalnızca 3 maça çıktı.



4

Vitor Pereira, Nazım Sangare'yi 3'lü savunmanın sağında ve solunda ve sağ kanat beki olarak denedi fakat beklediği performansı alamadı. Bu gelişmelerin ardından 27 yaşındaki sağ bekin de takımdan gitmeye sıcak baktığı aktarılıyor.



5

Rus ekibi Spartak Moskova'nın deneyimli futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli ile Sarı lacivertlilerin kapısını çalacağı aktarılıyor. Öte yandan Rusya'da kış transfer dönemi ise 26 Ocak-22 Şubat tarihler arasında olacak.



6

Vitor Pereira'nın kadrosunda pek düşünmediği Nazım Sangare için devre arasında cazip bir teklif gelirse elden çıkarılabileceği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR