25.09.2021-10:36 (Son Güncelleme:25.09.2021-11:11)


1

A Milli Takımı'mızın yeni teknik adamı Stefan Kuntz, Alman basınına Milli Takım ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.



2

Almanya U 21 Takımı'nın çalıştırıcısı Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın başına geldikten sonra ülkesi basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



3

A Milli Takım'ımızın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, Alman basınına verdiği röportajda ay-yıldızlı takım hakkındaki hedeflerine değindi.



4

Almanya'nın Frankfurt bölgesindeki Oberursel-Taunus yakınlarında bir otelde Kicker dergisine röportaj veren Stefan Kuntz, "Türkler Dünya Kupası'na katılmak için son şansını kullanmak istiyor. Biz maçtan 4 gün önce sahada var olan yapı neyse onun üzerinden çalışma yapabileceğiz ama neyse ki uzun vadeli bir anlaşmamız var" şeklinde açıklama yaptı.



5

A Milli Takımı'mızın teknik direktörü Stefan Kuntz devam eden açıklamalarında,Stefan Kuntz ayrıca TFF Başkanı Nihat Özdemir'in kendisine, "Başkan sabırdan bahsetti ve Dünya Kupası olmazsa Avrupa Şampiyonası için yeni ve daha genç bir takım kuracağımızı belirtti." ifadelerine yer verdi.



6

Teknik adamın bu açıklamaları büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR