25.09.2021-10:01 (Son Güncelleme:25.09.2021-10:19)


1

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın gruplardaki rakibi Hollanda temsilcisi Ajax'ın, Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin kalesini koruyan başarılı file bekçisi Altay Bayındır ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin kalesini koruyan başarılı eldiven Altay Bayındır, son zamanlarda sergilediği performansla büyük beğeni topluyor.



3

Fenerbahçe'de sergilediği performansla A Milli Takım'a da çağrılan kaleci başarılı performansını her geçen gün yükselterek devam ediyor. Başarılı kalecinin bu yükselerek devam eden performansı Avrupa'nın büyük takımlarının da dikkatinden kaçmadı. Avrupa'nın büyük takımlarından olan ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi rakibi olan Ajax'ın, Altay Bayındır ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



4

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax'ın iki yetkilisinin GZT Giresunspor ile oynanan mücadelede yıldız kaleciyi izlemek için Kadıköy'e geldikleri öğrenildi.



5

Hollanda temsilcisi Ajax'ın devre arasında başarılı kaleci için Fenerbahçe ile devre arasında pazarlık masasına oturacağı aktarıldı. Hollanda temsilcisi Ajax'ın yıldız kalecisi Onana'nın doping yapması nedeniyle ceza almasından dolayı Ajax'ın kaleci transferinde çok hızlı davrandığı ve bu nedenle Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ı da listenin ilk sırasına aldığı belirtiliyor.



6

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ın Ajax dışında Fransız ve İngiliz takımlarının da listesinde olduğu aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR