24.01.2022-09:58 (Son Güncelleme:24.01.2022-10:34)


1

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında İstanbul'da oynadıkları Galatasaray derbisinde aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda tüm dikkatleri üzerine çekti.



2

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray karşısında 1-0 geriye düştüğü derbi mücadelesinde sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Trabzonspor, aldığı bu galibiyet ile şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı.



3

Bordo mavili ekipte özellikle kaptan Uğurcan Çakır, derbide yaptığı kurtarışlarla karşılaşmaya damga vururken maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarla da taraftarların gönlünü kazandı.



4

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynadıkları Galatasaray derbisinde aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Uğurcan Çakır : Çok çalışıyorum. Fırsat da geldi, birkaç kurtarış yaptım. Önemli olan takımın kazanması. Maçtaki en güzel kurtarışım; ilk yarıda ters ayakta kaldığım bir pozisyon vardı. Zor toptu. Çarptıktan sonra topu iyi yakaladım. Güzel bir kurtarış oldu.



6

Uğurcan Çakır : Takım arkadaşlarıma yardım ettiğim için mutluyum. İlk 45 dakika kayıptı. İyi oynamadık. Galatasaray, durumu ne olursa olsun büyük camia ve içeride oynuyorlar. 45 dakika bizi zorladılar. Baskıyla beraber oynadılar. Bize iyi hazırlanmışlar belli. Geriden gelip kazanmak bizi daha fazla ateşledi, daha takım yaptı bizdi.



7

Uğurcan Çakır : Biz bir aileyiz. Kazanmak gurur verici. Doğduğumdan beri Trabzonsporluyum. Çok çalıştım, çok çabaladım. 2014/2015'te Trabzonspor ile profeyonel oldum. Çok çalıştım. Emeklerimin karşılığını çok şükür aldım. Daha çok çalışacağım, daha fazla mücadele edeceğim. Liderlik etmem, hocalarıma yardımcı olmam gerekiyor. Bir şehrin büyük sorumluluğu var üzerimizde. Herkes çok çalışıyor. Yeni gelen kaliteli oyuncularımız var. 2-3 pozisyonumuz var belki ama kazanarak dönüyoruz. Timo bana diyor ki, 'Herkes çok iyi arkadaş burada'. Ben de ona 'Başarımızın sırrı bu' dedi. Hocalarımız çok güzel çalışıyor. Biz çok güzel bir aileyiz. Puan farkından da bu görünüyor. Herkese teşekkür ediyorum.



8

Uğurcan Çakır : İnşallah yolun sonunda şampiyonluk yaşarım. Altyapıdan çıkan ve kaptan olan biri olarak şampiyonluk istiyorum. Umarım tüm şehir güler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR