24.01.2022-09:51 (Son Güncelleme:24.01.2022-10:04)


1

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız Gedson Fernandes'in transferinde mutlu sona ulaştı.



2

Sarı kırmızılıların futbolcunun transferinde anlaşmayı sağladığı ve genç yıldızın en kısa sürede İstanbul'a geleceği öğrenildi.



3

Galatasaray'da uzun süredir gündemde olan Gedson Fernandes, uzun uğraşlar ve sıkı pazarlıklar sonucunda tekrardan Galatasaray'a transfer oldu.



4

Sarı kırmızılılarda takımın teknik direktörü Domenec Torrrent'in verdiği olumlu raporun ardından, takımdan ayrılan Fatih Terim'in de ısrarla istediği futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeli talebinde bulunan Benfica ile 1.5 yıllık kiralama konusunda kesin anlaşmaya varıldığı aktarıldı.



5

Portekiz ekibine toplam 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödenecek ve sözleşmesine zorunlu olmayan 8 milyon Euro'ya yakın satın alma opsiyonu koyulacağı öğrenildi. Gedson Fernandes'e ise 1.5 yıl içerisinde toplam 2 milyon Euro ücret verileceği gelen bilgiler arasında.



6

Genç yıldızın hafta içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve sözleşmesini imzaladıktan sonra da takıma katılacağı belirtiliyor.



7

Galatasaray'dan Benfica'ya geri dönüşünde aradığını bulamayan Gedson Fernandes, üç lig mücadelesinde sadece 47 dakika süre almıştı.



8

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor derbisinde alınan mağlubiyet takımda moralleri epey bir bozdu. Taraftarların ve takımların yoğun moral bozukluğu yaşadığı takımda genç yıldız Gedson Fernandes'in transferi camiada büyük ses getirdi. Yapılan transfer Galatasaray taraftarlarını da oldukça heyecanlandırmış durumda. Yaşanan gelişmeler camiada büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR