24.01.2022-09:37 (Son Güncelleme:24.01.2022-09:37)


1

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynadıkları Trabzonspor derbisinde aldıkları mağlubiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında İstanbul'da oynanan derbi karşılaşmasında Galatasaray için işler çok iyi başlamıştı.



3

Alexandru Cicaldau'nun penaltıdan kaydettiği gol ile 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar maçın son bölümünde Anastasios Bakasetas ve Edin Visca'nın attığı gollerle sahadan mağlup ayrıldı.



4

Özellikle Edin Visca'nın son golünde Galatasaray'da Taylan Antalyalı'nın yapmış olduğu hata geceye damga vurdu.



5

Galatasaray'ın son zamanlarda en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Ryan Babel, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynadıkları Trabzonspor derbisinde aldıkları mağlubiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Ryan Babel : Kabus gibi bir akşamdı. En kötü durum da Taylan Antalyalı içindi. Bu takım beraber kazanıyor, beraber kaybediyor. Geçmiş haftalara göre daha iyi bir Galatasaray gördüm. Daha fazla şey ürettik ama bunun üzerine daha fazla çalışmalıyız.



7

Ryan Babel : Futbol bir oyun ve bu oyunun içerisinde bir çok faktör var. En önemli konu bence güven. Uzun zamandır kazanamıyoruz ve bu da güvensizlik oluşturuyor.



8

Ryan Babel : Çok çalışıyoruz yapmamız gereken tek şey, iyi şekilde devam etmek. Bazen kötü sezonlarda oluyor. Tek yapmanız gereken kötü sezon geçirebilirsiniz ama öğrenmeli ve yola devam etmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR