24.01.2022-09:21 (Son Güncelleme:24.01.2022-09:36)


1

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ın, Trabzonspor derbisinde aldığı mağlubiyet sonrası Ahmet Çakar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında çok heyecanlı bir karşılaşma oynandı. Oynanan dev maçta Trabzonspor, Galatasaray'ı son dakikalarda kaydettiği gollerle geçti.



3

Ahmet Çakar derbinin ardından yaptığı açıklamada, 'Dün geceki maç gibi maç zor gelir. Terim'in gazabı ve kâbusu devam ediyor.



4

Dün akşam için söylenebilecek tek bir şey var; kaleci Uğurcan, Trabzonspor'un yarısı. Şayet Trabzonspor maçı kazanmışsa ne Bakasetas ne de Visca sayesinde oldu. Maçı kurtaran adam tartışmasız kaleci Uğurcan.



5

İkinci kırılma noktası; 1-1'den sonra Babel'in şutunu çıkardı. Ve üçüncü kırılma noktası; son saniyelerde Babel'in köşeye giden kafa şutunu çıkartmasıyla Trabzonspor maçı aldı.'



6

Mücadele 1-0, uzatmalarla birlikte yaklaşık 10 dakika var. Marcao normal gelen topa kısa vuruyor. Bakasetas'a asist oluyor o da vuruş kalitesiyle köşeye bırakıp beraberliği getiriyor. Sonrasında sahneye bu sefer Taylan çıkıyor. Kaleciden aldığı topu yanındaki Visca'ya pas olarak veriyor. O da kaleci hazırlıksızken net vuruyor. Dün geceki galibiyet bence Trabzonspor'a şampiyonluğu getirdi.'



7

Ahmet Çakar, maçın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında övgü dolu sözler kullandı. Çakar hakeme ile ilgili olarak, 'Bu mağlubiyet G.Saray'ı düşme potasına soktu. Bence Fatih Terim'e yapılan yanlış da Galatasaray'ın üzerine kâbus gibi çöktü.



8

Hakem Atilla Karaoğlan'ı gözlerinden öpüyorum. Bence fevkâlade bir maç yönetti. Penaltı kararı doğru, kartları doğru, oyuncuya yaklaşımı doğru. Böyle bir derbi için söylenecek tek bir şey var; bravo Atilla.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR