23.01.2022-20:15 (Son Güncelleme:23.01.2022-20:15)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de ara transfer döneminde oldukça hareketli günler yaşanıyor.



2

Transfer döneminde özellikle de takımdaki yabancı oyuncu fazlalığından kurtularak yeni hamleler yapmak isteyen Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi.



3

Sarı lacivertlilerde geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı gösteremeyen Marcel Tisserand için Fransa'dan gelen teklif yüzleri güldürdü.



4

Fransa Ligue 1 ekiplerinden St-Etienne, Fenerbahçe'nin Demokratik Kongolu savunma oyuncusu Marcel Tisserand'a talip olduğu ortaya çıktı.



5

Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştiren Fransız ekibinin Marcel Tisserand için 1 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi.



6

Sarı lacivertli yönetimin Fransız ekibi St-Etienne ile gerçekleştirdiği pazarlıklarda bu rakamı yukarıya çekebilmek için görüşmelerini sürdürdüğü söyleniyor.



7

Fenerbahçe ve St-Etienne arasında Marcel Tisserand transferi için gerçekleştirilen görüşmelerin önümüzdeki hafta içerisinde olumlu bir şekilde sonuçlanması bekleniyor.



8

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunda Alman ekibi Wolfsburg'dan 4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan 29 yaşındaki oyuncu geldiği günden bu yana toplamda 41 karşılaşmada süre almış ve bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlayabilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR